Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

15ο Νηπιαγωγείο Πατρών.

Τελική παρουσίαση του έργου μας.

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μία Κόκκινη κλωστή δεμένη μες στα σχολειά μας μπερδεμένη.

Της δώσαμε κλότσο να γυρίσει ,Δεξιότητες να μας γεμίσει.

Και έτσι όμορφα και απλά άρχισε το παραμύθι με το κουκί και το ρεβύθι.

Και ο καθένας από μας είτε μικρός είτε μεγάλος άφησε στο δρόμο το δικό του πετραδάκι για να δείχνει σε όλους το δρόμο της δημιουργίας αλλά και της επικοινωνίας.

Όπως σε κάθε παραμύθι ,οι ήρωες του ,όλοι εμείς ζήσαμε στιγμές μοναδικές και νοιώσαμε πολλά όμορφα και άσχημα, εύκολα και δύσκολα,φόβους και αγωνίες,ένταση, χαρές και στο τέλος μια γλυκιά ικανοποίηση,γιατί το έργο μας θα έχει το πιο ωραίο τέλος και αξίζει τα καλύτερα!!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλα τα ωραία που μοιραστήκαμε μαζί ,αρχικά τα παιδάκια μας με τους γονείς τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους παλιούς ,λατρεμένους χρόνια συνεργάτες στο etwinning και τους καινούργιους αγαπημένους και φυσικά τους ιδρυτές του έργου ,την Ανθή και την Ελισάβετ -την Ελισάβετ και την Ανθή που ταίριαξαν με στόχο να μας ταιριάξουν όλους μαζί σε αυτό το ταξίδι.!!!!!!

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRDUZtkmEKnf9XL_biB2x7T6X--LWOUOVHptWp-HXsK1xpgMr9_Peb82C1Y81PGgyPkh2UVGR8Uxdj_/pub?start=true&loop=false&delayms=10000&fbclid=IwAR2CYxM12UIbuvK39EAie2VVvXJ2QJjBbAYItyRFDOJf9Fo1eonPzs9NPVI&slide=id.p



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2ο & 4ο Νηπιαγωγεία Φαρσάλων   Παρουσίαση του έργου μας στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΣΕΕ κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου με τίτλο "Μοιράζ...